Die zondag die zo mooi straalde …

In opdracht van stad Dikmsuide realiseren we een videoclip om de ondernemers in de stad een hart onder de riem te steken. Op de tonen van een unieke eigen song, moeten we wel 140 ondernemers enthousiast laten bewegen en meedansen.

De dagen voor de opnames van de videoclip, was er enige schrik. Want meneer ‘Het Weer’ heeft een wispelturig karakter. Terwijl de ochtendbriefing op het nieuw aangelegde marktplein heel gezellig verliep, wisselende de crew de informatie van de verschillende weer-app’s: er zou toch nog een donkere wolk kunnen passeren … Voel je op dit moment al met ons mee?

Ochtendbriefing in Diksmuide. Keigezellig!

Persbelangstelling en enthousiasme

Vanaf 14 u werden alle ondernemers verwacht op het marktplein. Met een glaasje cava en stralend weer, dé ideale ontmoetingsplek voor enthousiaste businessboys en girls. De zon scheen voor de volle 100%, we smeerden zonnecrème én onze stem (want de microfoon liet het plots afweten) en we trokken door de winkelstraat.

Daar werd niet enkel gefilmd. Ook de regio-edities van Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws kwamen kijken, net als Krant van West-Vlaanderen.

Wél 11 keer heen en weer. Gelukkig zijn die Westhoekers onvermoeibaar en “keerden keer weere” met veel swung. In stukjes en beetjes naderden we de Markt, het eindpunt van onze opnames. Er werd gehuppeld, gedanst, geflikflakt, gezongen, gestapt en vooral geamuseerd gelachen! De beelden spreken voor zich!

140 ondernemers dansten gezellig mee. En achteraf was het aanschuiven aan de bar.

Na de inspanning, de verfrissing …

Achteraf werden de enthousiastelingen getrakteerd op ijsjes. Er werd koele roséwijn geschonken en de fonteintjes kregen als speelplek voor de kinderen, hun vuurdoop. De ondernemers genoten, met volle teugen. En wij ook.

Dat wilden we graag even delen. Eind mei delen we ook de videoclip.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top